Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyűjtőboltok képes leírás - Magyaros termékek.tlap.hu
részletek »

Gyűjtőboltok - Magyaros termékek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: magyarostermekek.tlap.hu » Gyűjtőboltok
Keresés
Találatok száma - 29 db
Army katonai és túraruházati bolt

Army katonai és túraruházati bolt

Acélbetétes bakancsok, katonai, horgász, vadász, paintball, airsoft, military ruházat, terepszínű pólók,nadrágok, kabátok, dzsekik, bermudák, önvédelmi gázspray, zászlók és egyéb felszerelések találhatók üzletünkben.Az üzletben személyesen, a webshopban az interneten is vásárolhat. A webshopban történő vásárlás előtt kérjük olvassa el a webshop info oldalt.

Bembomotor

Bembomotor

Kedves látogatónk ! Boltunk a német Louis szerződött partnere, így természetesen nálunk a Louis áruház (a katalógus) minden terméke megvásárolható ill. megrendelhető. Tartunk még Polo, Hein Gericke, BEL-Furious ( Ruházat,kesztyűk, csizmák, stb.) , lazer, nexx, nitro bukósisakokat, univerzális kiegészítőket ( Index, lámpa, tükör, stb )MZ, Simson, Jawa, Romet és Japán robogó alkatrészeket. Kaphatóak motorkerékpár modellek, matricák, ajándéktárgyak, színes és vicces feliratú pólók, nosztalgia fémplakátok, órák, hőmérők, tükrök, könyvek stb. Az oldal fejlesztés alatt áll, a termékeket folyamatosan töltjük fel a listára, ezért kérünk gyakran látogass meg minket. Igyekszünk minden terméket és árat frissíteni, azonban a forint hullámzó árfolyama miatt néhány esetben előfordulhatnak kisebb árváltozások ( Mind magasabb, mind alacsonyabb irányba... )

Csodaszarvas webshop

Csodaszarvas webshop

Jó ideje foglalkozunk termékek (pl. póló, sapka, kitűző és egyéb reklámtermék) személyesítésével itthon Erdélyben (Partiumban). Saját magunknak az eddigiekben is készítettünk nemzeti pólókat, s mivel többen érdeklődtek, hol tudnák megtekinteni modelljeinket, létrehoztuk a Csodaszarvas internetes oldalt, mely így az első és jelenleg egyetlen magyar nemzeti jellegű pólós oldal Romániában. Az oldalon ősi motívumok - főleg a magyar és a velünk rokon népek alkotásai - találhatóak, mint például a csodaszarvas, a turul, a szkíta sólyom, a végtelen fonat, a napkereszt, az istenfalevél és mások. Ezeket a rajzokat honfoglaláskori leletek, illetve más ásatások alkalmával talált kincsek alapján készítettük el, melyeket őseink hagytak ránk, s úgy érezzük, többet érdemelnek, mintsem elvesszenek a múlt homályában. Igyekszünk minél több és főleg szebb alkotást készíteni, de sajnos a leletekről rendelkezésünkre álló képek végesek. Ebben szeretnénk segítséget kérni. Ha rendelkezel jó minőségű képpel, illetve rajzzal főleg hun, szkíta vagy avar leletekről, kérünk, küldd el nekünk e-mailben, hogy újrarajzolva meg tudjuk osztani másokkal is ezeket, így hozva vissza mindennapjainkba őseink művészetének, kultúrájának tanúbizonyságait. A rovásírás szintén kultúránk része. Oldalunkon megtalálhatod a rovásírás ábécét is, valamint le is töltheted a betűtípusát. Miután felinstalláltad gépedre, már te i

Erdélyi magyarbolt

Erdélyi magyarbolt

A méltán híres Harcos és Turul termékek teljeskörű erdélyi forgalmazója. Női-, férfi, gyermek ruházat, zászlók, kiegészítők, matricák, ajándék, övek, csattok, sapkák, sálak, üveg és porcelán. Több száz termék. Legyünk büszkék magyarságunkra. Erősítsük magyarság tudatunkat azzal, hogy jelképeink a hétköznapokon is életünk része legyen. Találd meg azt ami a legközelebb áll hozzád, magyarságodhoz, egyéniségedhez.

Hagyományőrző bolt

Hagyományőrző bolt

Magyaros webshop, a kínálatból: Borsa-Desszertek, Bőrtárgyak, Tarsolyok, Fafaragások, Fatermékek-kézzel festve, Fazekas termékek, Fonott termékek, Háziszőttes, Hímzett termékek, Íjászat, Játékok, Kard, Karikás ostor, Konyhai eszközök, Könyvek, Magyaros esküvői kellékek, Magyaros termékek, Ruházati termékek, Táltos dob, Táskák, Térképek, Zászlók

Hirdetés
Haza vár bolt

Haza vár bolt

2002-ben azzal a céllal kezdtünk vállalkozásba 'Nap mint nap a nemzet színeiben!' jelmondattal, hogy ruházatunkon is jelenítsük meg nemzeti jelképeinket. Ahogyan eddig, továbbra is nemzeti zászlókkal és nemzeti jelképekkel díszített ruházati termékekkel várunk minden eddigi és leendő kedves vásárlónkat - barátunkat.

Headbanger rock webshop

Headbanger rock webshop

Ha a megrendelt cikk nincs készleten, a rendelés beérkezésétől számított 21 napon belül mindent megteszünk, hogy azt beszerezzük. Ha letelt a 21 nap, akkor elküldjük az addig összeállt anyagot, a fennmaradó tételeket nem tartjuk előjegyzésben. Amit nem tudtunk küldeni, és továbbra is kéritek, azt újra meg kell rendelni - erre az újabb csomagra a csomagolási és kézbesítési költség (1200 Ft/csomag) ismét rákerül. Biztosabban, és gyorsabban tudjuk küldeni a csomagot, ha a ruhaneműknél más méret is megfelelne (egy mérettel kisebb vagy nagyobb).

Hungarian shop - Magyaros webáruház

Hungarian shop - Magyaros webáruház

A megrendelések feladása a Magyaros Webáruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a www.hungarianshop.hu/ webcímen. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni. A Webáruházban vásárlás előtt regisztrációra van szükség. A rendelések teljesítésére az itt közölt feltételek érvényesek. Az áruház weblapján feltüntetett árak érvényes árak. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek.

Kárpátia hagyományőrző webshop

Kárpátia hagyományőrző webshop

Október 23, 1956-os forradalom. Höseink, akik dicsö, bátor halált haltak hazánkért. Emlékezzünk, tiszteljük öket, mert ök az igazi bátor hösies emberek, akik hösi halált haltak Magyaroszágért. Pár perces vigyázállásban emlékezve énekeljük el hazánk himnuszát.

Hirdetés
Légiós military

Légiós military

A termékek közül számos raktárkészletünk részét képezi, azonban előfordulhat esetleges készlethiány is. Ekkor felkeressük beszállítóinkat, hogy a megrendelt termékeket minél előbb eljussanak Önökhöz. Ezen esetben tehát a szállítási időt nem tudjuk befolyásolni, hisz az partnerünktől függ - ez lehet néhány hét, olykor néhány hónap is. Kínálatunkban szereplő termékek ki- illetve felpróbálására Jászberényi úti üzletünkben nyílik lehetőség - a raktárkészletről, kérjük, előzetesen érdeklődjön telefonon vagy e-mailEz az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez -ben. Amennyiben a termék postai utánvéttel kerül megrendelésre, úgy annak értéke és súlya függvényében, a mindenkori postai díjszabással számítjuk ki a postaköltséget. (A megrendelésen a szállítás 0 Forint összeggel szerepel, mivel a postaköltség kiszámítása csomagoláskor történik.)

Magyar és nemzeti pólók!

Magyar és nemzeti pólók!

Hiszem hogy nemzeti öntudatunk ápolásához és egészségünk megőrzéséhez egyaránt fontos Őseink hagyományait őrizni a ruházkodásban is. Amellett hogy egy magyaros szabású és díszítésű öltözék mutatja és erősíti nemzeti hovatartozásunkat, egy len, kendervászon vagy posztó viselet az egészségünkre is jótékony hatást gyakorol. Választékunkban - melyet folyamatosan bővítünk - a fent említett anyagokból készült ingek, mellények, blúzok, nyomottmintás és hímzett pólók, valamint zászlók találhatók.

Magyar kézmű

Magyar kézmű

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot, és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Magyar szurkolói shop

Magyar szurkolói shop

Magyar sport szurkolói shop. Magyar szurkolói pólók, magyar szurkolói táskák, magyar szurkolói bögrék, magyar szurkolói sapkák, magyar szurkolói esernyő, magyar szurkolói sál, magyar szurkolói egérpad, magyar szurkolói ceruzatartó, magyar szurkolói pulóverek, magyar szurkolói zászlók, magyar szurkolói ülőpárna.

Magyarbolt - Webshop

Magyarbolt - Webshop

A forgalomba hozó felelős a fogyasztóval szemben azért, hogy az áru annak átadásakor megfelel a törvényes vagy szerződésben meghatározott tulajdonságoknak. A gyártó, illetve a forgalmazó mentesül a felelősség alól, ha a.. a fogyasztó már a szerződéskötéskor tudott a hibáról, és ennek ismeretében is megkötötte a szerződést; b.. a fogyasztó észreveszi, hogy a kötelezett hibásan teljesített, és ezt nem közli időben, akkor az ebből eredő kárért nem felel. A fogyasztó szavatossági jogait az olyan hibák tekintetében érvényesítheti, amelyek a teljesítés időpontjában már megvoltak, és két éven belül felszínre kerültek. Használt cikkeknél ez a határidő az eladó és a fogyasztó közötti megállapodással egy évre lerövidíthető.

Magyarok boltja

Magyarok boltja

Ezt az oldalt azzal a céllal hoztuk létre, hogy egyedi, minőségi termékek terjesztésével felébresszük, erősítsük az emberekben a Haza iránt érzett szeretet és felelősség érzését. Felidézzük őseink emlékét, kik, ha kellett életük és vérük árán oltalmazták a hont ezer esztendőn át, hogy ma nekünk legyen földünk, házunk, hazánk! Példájuk mindörökké kötelez! Hosszabb távon árukészletünk folyamatos bővítését tervezzük. Ha honlapunk kínálata és szemlélete elnyerte tetszését, kérjük ajánlja ismerősei figyelmébe. Üdvözlettel a Magyarok Boltja csapata!

Magyarok forrása

Magyarok forrása

Magyarok forrása magyaros webshop. Menüpontok: ötvös termékek, tarsolyok, táskák, pólók, pulóverek, ruházat, bőrtermékek, ékszerek, könyvek, CD-k, DVD-k, íjászat, dísztárgyak, zászlók, felvarrók, játékok, népi művészet, újdonságok, akciók

Magyarok világa

Magyarok világa

Üzletünket és azon belül honlapunkat azért hoztuk létre hogy Magyar emberek által készített minőségi termékek terjesztésével felébresszük, erősítsük az emberekben a nemzeti hova tartozás,a Haza iránti felelősség magasztos érzését. Azt az érzést ami elviselhetővé teszi mindennapjainkat ebben a hazug,elferdült értékrendű világban. Boltunkban Harcos, Turul, Nemzetipóló, Magyarok boltja, Arvisura kollekció, Tarsoly-Révész, Kiadók könyvei, zenei kiadványai, filmjei, Egyedi ajándéktárgyak, Csonka ország és az elcsatolt részeken élő kézművesek által készített termékeket értékesítünk. Oldalunkat folyamatosan fejlesszük, felkínálva távolsági rendelés lehetőségét is. Rendelését email-ben, telefonon, illetve Skype-on is elküldheti. Címeink az elérhetőségek pontban találhatóak. A megrendelt áruk üzletünkben, illetve utánvétes küldeményként is átvehetők.

Tuti menü